Sider

søndag den 27. november 2011

Vera har fået nye hårspænder...

...og hun skal helst ha' dem alle i håret på én gang:


og far skal da også lige have nogle i håret:


Det kræver dyb koncentration:


fredag den 25. november 2011

Vera klar til tur...

...med mors taske og fars vinterstøvler


Hun kan rent faktisk komme frem ad i den mundering

"Hva' er der moaar?"

torsdag den 24. november 2011

Fine vaser

Min mor har fundet disse fine vaser frem fra gemmerne, de er mærket Lyngby og er fra min afdøde mormors tid....er de ikke bare fiiine!



De passer perfekt sammen med mine andre vaser fra Søstrene Grene


I like!

onsdag den 23. november 2011

Julen kommer snigende

Her hos os, kommer julestemningen lige så stille snigende. Kæresten nynner julesange og en lille nisse er flyttet ind. Vi er ikke de store "jule-op-pyntere" her hjemme nok mest fordi at vi roder så meget herhjemme og så forsvinder pynten bare i rodet..og de gange jeg har hængt et eller andet op, glemmer jeg alt om det og opdager det først om sommeren, men en nisse i ny og næ skal da ha' lov at julehygge lidt for os....det er selvfølgelig også noget andet, nu når vi har Vera. Nu må vi se om det bliver til mere i år.

Så må vi se om Vera opdager den når hun kommer hjem
fra vuggestue i dag

Kalenderlyset står klar, så nu kan december bare komme an ;-)


Glæder mig nu alligevel lidt til at høre julemusik...men det er først tilladt i december. Jeg har en gammel jule-cd, fra en voksen julekalender der blev vist i 1995 på TV2, Juletestamentet....kan i huske den? Jeg var vild med musikken fra serien og var så heldig at vinde cd'en dengang, den har jeg trofast lyttet til hvert år siden...og jeg kan synge med på alle sangene ;-)
Hør introen her og outroen her.

tirsdag den 22. november 2011

Julemarked

Ja, jeg var altså også til det der julemarked i Horsens i weekenden, jeg er bare lidt langsom, så mit indlæg omkring det kommer først nu.
Jeg var afsted sammen med fire søde bloggere som bor i samme by som jeg, som jeg har lært at kende gennem blogland: Fie, Gitte, Marianne og Lærke og iiihhh det var hyggeligt.

Jeg købte bl.a. disse fine puder til Veras (kommende) værelse

Som Vera knuselskede med det samme

Og disse fine svaler (eller hvad det nu er for en slags fugl?)  til mig selv
 


Vi havde en hyggelig dag i Horsens, med julemarked, frokost på cafe og en masse tøsesnak...tak for en hyggelig dag piger :-)

fredag den 18. november 2011

Så grådlabil man da kan være

I dag befandt jeg mig i et storcenter, da der blev kaldt på Niels over radioen, hvis datter Laura på otte år var blevet væk fra ham. Jeg stod tilfældigvis i nærheden af informationen og der overværede jeg gensynet mellem far og datter. Laura fik øje på sin far på mange meters afstand og løb ham i møde og kastede sig grædende om halsen på ham, mens faren sagde "der er du jo basse". Af en eller anden grund begyndte tårerne at trænge sig på i mine øjenkroge og jeg stod bare og kæmpede for at holde dem væk. Lige der, midt i City Vest stod jeg så med store våde øjne....ææjj altså!
Der sker altså et eller andet med én, når man bliver mor (eller også er det bare pga. hormon-ræset der foregår i min krop i disse måneder?)

onsdag den 16. november 2011

Produktive Vera

Forleden da jeg hentede Vera i vuggestuen, lå der et helt lille lager af hjemmelavede ting af ler, maling og visne grene og blade i Veras garderobe. De har været nogle ture i skoven i løbet af de sidste par uger og her har de samlet blade, grene og andre skov-ting, så de kunne lave skov/efterårs tema i vuggestuen. Jeg måtte lige spørge pædagogen om det nu også er Vera der har lavet det hele og det svarede hun ja til. Så jeg måtte have alle de fine sager med hjem.
Se lige hvor fint


Så er årets julegaver til bedsteforældrene i hus ;-)
Det er altså virkelig sejt, at de laver så mange sjove og hyggelige ting nede i vuggeren.

torsdag den 10. november 2011

Jeg er helt rolig igen

Forleden var Vera og jeg på besøg hos min veninde som har en dejlig lille søn på lidt over fire måneder. Vera har før været sammen med lille Simon, men det er efterhånden et par måneder siden sidst. Hun er altid kærlig over for og meget interesseret i små babyer, men denne gang viste hun mere interesse end hun plejer. Da hun så ham ville hun kramme og kysse ham (store våde kys lige på munden...hvis jeg ikke nåede at gribe ind og bede hende om at kysse ham på kinden i stedet for) og hun var bare så sød ved ham. Det varmede mit moderhjerte meget og hvor er det dejligt at hun reagerer sådan. Forhåbentlig er hun ligeså sød, kærlig og interesseret når hun selv bliver storesøster om mindre end seks måneder :-)


Vera og baby Simon

Og så får Simon lige et kys mere...måske nyder han
det ikke helt så meget som Vera gør :-)

tirsdag den 8. november 2011

Moritz!

Forleden da jeg var i H&M lå der en fin børnebog på skranken. Der var nogle utrolig fine billeder i, som jeg faldt for med det samme, så den bog måtte jeg bare eje. Den er uden tekst, men med en sød lille historie om lammet Moritz, fortalt med de smukkeste billeder. Den kostede kun 30 kr. og så støtter man endda unicef og arbejdet med at beskytte børns rettigheder i Bangladesh, total win win!
Har overvejet at købe en mere, så jeg kan klippe billederne ud, ramme dem ind og hænge op...for de er altså bare fine, se selv:









lørdag den 5. november 2011

Tanker om barn nummer to

Nu når jeg er gravid for anden gang, er det klart at jeg gør mig mange tanker om hvordan det bliver at have to børn. Er det det rette tidspunkt? Skulle vi have ventet? Kan vi nu klare det? Hvordan kommer Vera til at takle det? osv.
Det er fedt at læse med og høre om hvordan I andre klarer det rundt omkring, men jeg bliver også en lille smule skræmt når jeg læser dette indlæg (om den ellers så søde Øgle) ovre hos Øglemor, som jo for nylig blev mor til to. (Skulle man alligevel ha' ventet til den store er teenager med at få barn nummer to?)
Jeg kan genkende situationen som Øglemor beskriver, om at have et barn der har sin egen vilje, selv vil bestemme og at det kan tage flere timer at putte om aftenen. Det er hårdt nok, når man blot har ét barn og det hele er nok lidt lettere at kapere for os end for andre med to børn, men før vi ved af det, så har vi altså også to børn. Jeg tænker hele tiden, til den tid er Vera jo det ældre og så går det hele jo bedre med at sove osv. Men det er tilsyneladende ikke altid sådan det fungerer.
Som sagt er det fedt at læse med hos I andre....så kan vi da nå at forberede os mentalt...hvis det overhovedet er muligt :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...