Sider

søndag den 25. september 2011

Det var så den weekend

Vi har haft besøg i denne weekend. Vi skulle passe vores venners søn Isak som er fem måneder ældre end Vera. Orv det var hyggeligt. De to små hyggede sig bare SÅ meget og vi fik øvet os lidt i, at have to børn (for Vera skal da helt sikkert være storesøster en dag).

Isak og Vera klar til tur i cykeltraileren/gå-vognen
Tur på byggelegepladsen
Der blev spist pasta med kødsovs til den store guldmedalje.
Jeg ved godt at det ser uhyggeligt ud med slørede ansigter, beklager.

Isaks forældre hentede Isak omkring midnat, hvilket var heldigt, for Vera valgte at holde "fest" i nat i næsten tre timer....godt det bare var søndag i dag, så vi alle kunne slappe af. Hun har ellers i meget lang tid, sovet igennem uden de store opvågninger, men i nat nægtede hun at ligge i sin egen seng og hun gad da slet ikke at sove. Så der blev vores tålmodighed lige sat på prøve - og hvor bliver man i tvivl om man nu gør "det rigtige".
Vi har ALDRIG ladt hende ligge og skrige/græde alene, men vi prøver at lade hende ligge i sin egen seng mens vi sidder ved siden af hende, aer hende og taler beroligende til hende eller synger for hende...men nogle gange kan hun altså lyde så ulykkelige, at vi tager hende op og i samme øjeblik stopper hun med at græde og til tider begynder hun faktisk at grine når hun kommer op, eller siger højt "Heiij". I det sekund vi så lægger hende ned i sin seng igen, begynder hun igen at græde højlydt. Puha, den er altså lidt svær synes jeg. Nå men ja, det blev altså ved fra kl. 00:20 til 03:00...puha vi var trætte i dag, alle tre.
Her til aften faldt hun hurtigt i søvn uden al for meget brok og nu sover hun heldigvis trygt og godt i sin seng - forhåbentlig HELE natten.

I dag var vi også lige et smut på byggelegepladsen, der er et højt lege/klatre tårn som Vera er ret vild med at være oppe i og kan bruge lang tid på at spæne rundt og rundt og rundt.

"Kom og fang mig far"
Og til sidst et billede af dagens aftensmad....hjemmelavet kylling og bacon sandwich, mums!



God søndag aften til jer derude :-)


søndag den 18. september 2011

Weekend-ophold

Jeg har i denne weekend været på faglig konference i forbindelse med mit job og har derfor været væk fra min skønne familie i over et døgn. Det er altså helt utroligt så meget man kan savne sit barn, selvom man kun er væk i så kort tid. Og hvor er det bare fantastisk, når man bliver mødt med jubel, masser af våde kys og skønne knus af små buttede arme, når man træder ind af døren derhjemme.
Håber også I andre har haft en dejlig søndag :-)

fredag den 9. september 2011

Dagens høst

Vi har et lille bitte drivhus med lækre søde tomater i, som bl.a. Vera er helt vilde med. De er f.eks. gode at give med i madpakken, en lille plastikbøtte med låg med halve søde små tomater i...mums.



De er også gode direkte fra drivhuset


Med munden fuld af tomat...lige så det skummer

torsdag den 8. september 2011

Æblehøst

Kan I huske vores æbletræ der var ved at vælte over i naboens drivhus? Det er nu blevet beskåret en smule en hel del og rettet op. Det er faktisk min mor der har været igang, en dag vi kom hjem fra arbejde havde hun gjort det....dejligt at ha' en mor på efterløn der har tid og overskud til den slags :-) Se lige her en gang hvad der kom ud af det

Æbler alle steder. Det her er kun cirka en tredjedel af alle de æbler det er blevet til ind til videre

Vera har været igang med at spise en del æbler, men tager ofte blot en bid og lægger det derefter fra sig igen

Siden jeg tog dette billede er der blevet bidt af begge æbler, fedt nok med afbidte æbler alle vejene, ha ha.

Og sådan ser vores æbletræ så ud idag

Et kort øjeblik med solskin
Æbletræet stod her da vi flyttede ind for to år siden, så vi ved faktisk ikke hvad det er for nogle æbler, men dem der boede her før havde fået det af Bonderøven Frank og han havde sagt, at det var den bedste slags æbler....men jeg ved ikke om det var til madlavning eller til at spise, for jeg synes ikke de er så søde, faktisk er de lidt sure. Men mange har vi i hvert fald, så et eller andet må vi jo bruge dem til...sidste sommer/efterår blev det bl.a. til æbletærte, nu må vi se hvad vi finder på i år ;-)

onsdag den 7. september 2011

Hjemmestrik - og andet krea-halløj

Igår var Veras søde farmor forbi med denne underskønne sweater til Vera


Hvor er det altså bare fedt at andre gider at strikke til Vera, når nu jeg ikke selv har tålmodighed til det. Jeg vil se hurtige resultater og det kommer der altså ikke når jeg strikker. Opskriften har jeg fået fra Mette.

Som nogle af jer måske ved, så er jeg ikke super dygtig med nål og tråd, strikkepinde osv. Men man bliver jo inspireret her i blogland og får idéer og tips, så jeg er nu kommet igang med at sy (igen...syede lidt under min barsel, men ikke tøj).

Jeg har bl.a. lige syet disse bukser til Vera

Jeg er mega stolt

I ærgerelse over at min mor for nogle år siden gav stort set hele sit gamle stof-lager væk (en hel flyttekasse med gamle retro-stoffer) til et fritidshjem, så shoppede jeg altså lidt amok på malika-rosa.dk i aftes, så nu venter jeg spændt på en masse nyt stof, så jeg kan sy mere tøj til Vera.

Og ved I hvad, så har jeg faktisk også lige tilmeldt mig "Krea-dag" for bloggere ovre hos Anna (var det ikke noget for dig at være med til det??). Uuhh det bliver spændende...så kan det være der er nogen der kan lære mig at hækle, for det gad jeg altså godt at kunne....men måske går det også for langsomt for mit temperament....det vil tiden vise. Men hvor ville det være fedt at kunne hækle søde små kaniner som den her nedenunder, som vi købte på et loppemarked i weekenden.

Når man så'n sidder og er lidt træt, så er så'n en kanin god at nulre ører på :-)

60 kr. - det var da billigt

Nå, men nu vil jeg hente Vera i vuggeren, vi skal til musik og rytmik for første gang....tror det bliver en succes hos den lille dame, hun elsker musik og dans.
God onsdag til jer!

torsdag den 1. september 2011

Køretøj til Vera

Vera er ret vild med alt hvad man kan køre på, men hun har ikke selv noget køretøj ud over sin gå-vogn, men den kan man jo ikke sidde på, mens man kører. Derfor overvejer  kæresten og jeg at købe en wheely bug til hende.
Jeg er på jagt efter den på nettet og så dem på udsalg på legeakademiets hjemmeside. Det er billigt og jeg ved at legeakademiet er en reel internetshop og at de sælger ordentligt kvalitetslegetøj. Men jeg ville nu alligevel tjekke om man kan få den endnu billigere et eller andet sted derude. Jeg googlede "wheely bug" og fandt dem billigere (næsten for godt til at være sandt) på billigwheelybug.dk. Men så blev jeg alligevel lidt skeptisk, er det nu den originale de sælger....eller er det en kopi? Kæresten har læst noget om, at man kan få kopier på nettet og det er vi altså ikke interesseret i, selvom de måske er billigere.
Er der nogen derude der har erfaring med denne side eller andre internet-shops der har dem på tilbud? Og er der nogen derude hvis barn har en wheely bug og er de overhovedet et hit blandt ungerne?

Vi skal også lige blive enige om hvilken en det skal være, kæresten er vild med koen

Billede lånt her

Men jeg er ret vild med musen

Billede lånt her

Vi må jo slå om det :-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...